Osio

 • Hippos pähkinänkuoressa 🐎

  Suomen Hippos ry on suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnallinen keskusjärjestö, johon kuuluu 130 jäsenyhteisöä. Suomen Hippoksen tärkeimmät tehtävät ovat pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista sekä johtaa ja valvoa ravikilpailutoimintaa maassamme. Lisäksi Suomen Hippos harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa.

  Hippoksen koulutustoiminta

  Hippoksen koulutussivustolta löydät tietoa hevosalan koulutuksista sekä lapsille, nuorille ja aikuisille suunnatuista kursseista.

  Hipposakatemia on Suomen Hippoksen verkko-oppimisympäristö. Hipposakatemiassa on mahdollista suorittaa mm. hevosen vastuuvalmentajakoulutus, C- ja P-ajolupakurssien teoriaosuuksia, ravikilpailutuomarikoulutuksia sekä lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksia.

  Koulutustarjontaa laajennetaan muun muassa hevosen hyvinvointiin, raviurheilijan koulutuksiin, nuorten ohjastajasarjoihin liittyviin koulutuksiin, toimihenkilökoulutuksiin sekä hevoskasvattajille ja hevosenomistajille suunnattuihin koulutuksiin aina kaikille avoimiin hevosalan kursseihin saakka.

  👉 Siirry Hipposakatemian sivuille

  Tervetuloa tutustumaan hevosalan koulutustarjontaan! 🐎