Kurs: Terveyttä edistävä urheiluseura -verkkokurssi, EHYT ry | Olympiakomitea

 • General  Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen ehkäisevän päihde- ja pelihaittatyön asiantuntijajärjestö. Järjestö toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. EHYT ry:n SPORTTI-hanke keskittyy tarjoamaan urheiluseuroille apua nuorten urheilijoiden peli- ja päihdekasvatukseen.  


  Terveyttä edistävä urheiluseura -verkkokurssi 
  Kurssi on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten urheilun parissa toimiville valmentajille ja muille urheiluseuratoimijoille.

   • Mitä valmentajan on hyvä tietää urheilevien nuorten digipelaamisesta? 
   • Millaiset käytännön vinkit auttavat ehkäisemään älypuhelinten käyttöön liittyviä haittoja urheilevien nuorten arjessa? 

  Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia tällä verkkokurssilla, joka tutustuttaa sinut nuorten digipelaamisen maailmaan sekä tarjoaa ajankohtaiset tietoiskut urheilevien nuorten rahapelaamisesta ja päihteiden käytöstä. Keskeinen osa kurssia on käytännön vinkit ja työkalut nuorten terveyttä ja hyvinvointia edistävään urheiluseuratoimintaan. Voit suorittaa verkkokurssin itsenäisesti haluamanasi ajankohtana. Kurssin kesto on noin 1-1,5 h. Kurssi on maksuton ja kaikille avoin. Siirry verkkokurssille alla olevasta linkistä.

  Siirry Terveyttä edistävä urheiluseura verkkokurssille tästä linkistä.


  Verkkokurssia ja sen suorittamista koskeviin kysymyksiin vastaa EHYT ry.